Visagie

Haal het mooiste uit jezelf, zeg het met make-up!

Ga je naar een feest, bruiloft of ben je zelf de bruid?

Heb je wellicht een fotoshoot of heb je net dat extra zetje zelfvertrouwen nodig bij een belangrijke afspraak?

Mooi bij Amarense biedt voor elke gelegenheid professionele visagie. Laat jouw wens spreken dan laat ik jou stralen!

 

Bruidsmake-up

Wanneer je gaat trouwen wil jij je op je mooist voelen! Dit gevoel kan ik je geven met make-up.

 

Hoe ga ik te werk?

Tijdens de proefsessie laat ik je zien wat jou mooi maakt. Samen bekijken we wat het beste past bij jou en jouw persoonlijkheid. Op de dag zelf zorg ik er uiteraard voor dat jouw make-up een lange houdbaarheid heeft. Dit bereik ik door gebruik te maken van primers en fixatiespray. Ook tijdens je trouwdag maak ik gebruik van professionele producten van Inglot. Dit garandeert een optimale kwaliteit en houdbaarheid van jouw make-up.

 

Professionele make-up is er uiteraard ook voor wanneer je naar een bruiloft toe gaat, feest of een speciale gelegenheid hebt. Dit is ook mogelijk met of zonder een proefsessie en bespreken we wat het beste bij jouw en de gelegenheid past.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk make-up advies.

Zou je zelf graag meer van make-up willen weten maar weet je niet hoe en wat je moet gebruiken? Maak dan een afspraak voor persoonlijk make-up advies in de vorm van een workshop. 

 

Mooi bij Amarense werkt met Inglot. Deze producten zijn 100% parabeenvrij, niet op dieren getest en uitermate geschikt voor alle huidtypen en -kleuren. 

 

Benieuwd naar mijn werk? Kijk gerust in mijn portfolio