Ervaringen

Amarense wat lever je een fantastische ervaring. Ik draag werkelijk nooit make-up en vond dit daardoor best een 'dingetje' voor mijn bruiloft. Ik maakte kennis met Amarense op een trouwbeurs en dat voelde direct goed. Make-up in natuurlijke tinten zodat ik nog wel echt mezelf ben, maar meer straal. De proefsessie was erg leuk, samen met Amarense puzzelen en kijken wat het beste werkt.
Ik kreeg ontzettend veel complimenten over mijn haar. Haar en make-up zat de hele dag fantastisch en ik heb het niet gevoeld dat het er op zat. Amarense kwam sochtends thuis en ik kon me geen relaxtere start van de trouwdag voorstellen. Bij Amarense ben je in goede handen!
Ze deed ook het haar en make-up van mijn moeder en zusje, zij zagen er ook prachtig uit de hele dag. Echt een aanrader! - Saskia Zwiers-Zwolle 12-06-2022
Via via heb ik kennisgemaakt met Amarense en vanaf het eerste belcontact voelde dit goed! Amarense is echt een vakvrouw, in alle opzichten. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen, dacht met me mee en kon goed verwoorden waarom ze een idee aandroeg. Ze had enorm oog voor detail en stelde me 100% op mijn gemak. Ze stond open voor alle vragen of twijfels die ik had, waardoor ik 100% ontspannen toe heb kunnen leven naar onze bruiloft. Met haar bijdrage heeft ze ervoor gezorgd dat ik me supermooi en zelfverzekerd heb gevoeld tijdens onze trouwdag: wat een fijn gevoel is dat! Ik zou Amarense aan iedereen aanbevelen, ze is een heel professioneel én daarbij een heel warme persoonlijkheid! - Carmen 29-03-2022
Wat ben ik blij met de keuze om Amarense te vragen voor onze grote dag op 12-11-21.
Het begon bij mijn proefkapsel en make-up, dit heb als erg fijn en ontspannen ervaren.
Je luisterde goed naar mijn wensen en samen hebben wij iets super gaafs bedacht.
Ik kon niet wachten tot de grote dag!

Toen het zover was, was ik toch wel wat zenuwachtig voor deze grote dag.
Eenmaal bij Amarense in de stoel waren mijn zenuwen verdwenen en hebben we gezellig gekletst over van alles.
Ook mijn moeder en zussen hebben jouw aanwezigheid als erg prettig ervaren en we waren alle vier erg tevreden over het resultaat!
Ik heb veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up. De gasten vonden het goed bij mij passen en ik voelde mij erg mooi!
Nogmaals bedankt voor alles en ik kan het iedereen aanraden!

- Karin 03-01-2022
Ontzettend blij ben ik dat ik Amarense heb gevraagd mijn haar en make-up te verzorgen op mijn bruiloft. Ze voelde direct goed aan wat mijn stijl is, ze nam uitgebreid de tijd voor de proefsessie en stelde goeie vragen om af te stemmen wat ik mooi vind en wat (ook erg belangrijk) bij mij past. Hierdoor had ik van het begin af aan veel vertrouwen in haar. Amarense heeft oog voor detail, waardoor ze het totaal plaatje nog mooier maakt door subtiele aanpassingen. Ze is enthousiast en de communicatie was fijn, waardoor ik me helemaal op mijn gemak bij haar heb gevoeld. Ook op de dag zelf verliep het klaarmaken helemaal volgens schema, en begon de dag eigenlijk heel relaxed. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat; precies zoals het plaatje in mijn hoofd. Ook de gasten waren erg lovend over Amarense haar werk. Nogmaals,  ik ben erg blij dat ik Amarense heb gevraagd en zou haar zeker aanraden! - Fiona 15-11-2021
Ik wilde mij heel graag speciaal en bijzonder voelen op mijn bruiloft. Mijn haar en make-up door een expert laten doen, was daarom voor mij een must. Bij Amarense voelde dit vanaf het eerste moment goed. Ze wist mij precies aan te vullen in de wensen en ideeën die ik had en gaf me een gerust gevoel door al haar ervaring en expertise. Ik merkte direct dat zij wist waar ze het over had en daardoor kon ik haar volledig vertrouwen. De ochtend van de bruiloft was, ondanks de vroegte, ontzettend prettig en gezellig. Ik voelde me op mijn gemak en hoefde me geen seconde druk te maken om haar werk. Dankzij Amarenses haar en make-up voelde ik me de hele dag waanzinnig mooi! - Nienke 11-10-2021
Toen ik wist dat wij gingen trouwen wist ik direct dat ik Amarense wilde vragen voor mijn haar en make-up! Amarense is een lange tijd mijn kapper geweest, dus ik wist zeker dat zij wist hoe zij met mijn haar om moest gaan. Daarnaast had ik al veel mooie kapsels en make-up van Amarense gezien.
Het was heel fijn dat Amarense in alles de tijd nam om goed te horen wat mijn wensen waren. Dit begon al bij het eerste telefoongesprek. De proefsessie was heerlijk ontspannen en ik kon precies aangeven wat ik wel en niet mooi vond.
Op de dag zelf was het gezellig en ook heerlijk ontspannen, daardoor kon ik nog meer genieten van de dag die zou komen. Mijn haar werd iets anders dan bij de proefsessie, maar dit pakte juist mooier uit. Ook mijn make-up was op de dag zelf prachtig en zowel mijn haar als make-up heeft de hele dag perfect gezeten!
Het kapsel en de make-up paste echt bij mij, waardoor ik mijzelf de hele dag mooi heb gevoeld!
En de lippenstift was ook echt perfect! Deze plakte niet en gaf niet af, daar was mijn man dan weer blij mee😊 - Rosalie 06-10-2021
Ik kijk terug op een hele fijne en relaxte dag. Dat komt zeker ook door jouw bijdrage! Je verstaat je vak, werkt rustig en georganiseerd en bent erg fijn in de omgang. Ik vond het heel erg gezellig en relaxt starten op de grote dag. Mijn haar en make-up kregen veel complimenten♡.Dat je s avonds zelfs nog even naar de trouwlocatie kwam om haar en make-up bij te werken (het was zo warm s middags!) en op te frissen was helemaal geweldig. Dank je wel voor alles en ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik jou heb gevraagd. Ik kan het iedereen aanraden. - Marianne 11-10-2020