Algemene Voorwaarden

Versie 01, januari 2017

Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor iedere offerte, brochure en transactie tussen Mooi bij Amarense en klant waarop Mooi bij Amarense deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

 

Persoonsgegevens & privacy

De klant voorziet Mooi bij Amarense vóór de proefsessie van alle gegevens, waarvan Mooi bij Amarense aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de klant redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandelingen. Mooi bij Amarense neemt de persoonlijke gegevens van de klant schriftelijk op. Mooi bij Amarense behandelt de vertrouwelijke gegevens van de klant volgens de richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Mooi bij Amarense zal gegevens van de klant niet verkopen of verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming vooraf van de klant.

 

algemene voorwaarden

 

  • Proefsessie 6 tot 2 weken voor trouwdag (duur: max. 3 uur).
  • Gebruik producten en haarspeldjes incl. (deze worden één keer verstrekt met eventuele aanvulling ter stevigheid op de dag zelf. Bewaar deze goed)
  • Bruidskapsel en bruidsmake-up op de trouwdag (duur: +/- 2,5uur).
  • Mocht je make-up producten willen bestellen, kan dat na de proefsessie.
  • In het hoogseizoen neem ik alleen gehele bruidsstyling aan, dus alleen bruidskapsel en bruidsmake-up met eventueel bruidsgasten (max 3).
  • De proefsessie vindt plaats op een doordeweekse dag. Dinsdag en woensdag tussen 09:00-16:00 en maandag donderdag 09:00 13:00. Houd hier rekening mee in jouw planning.

De proefsessie vindt plaats in Beilen aan de Biggekruid 26.  

Als je na de proefsessie later besluit om voor een ander haarstyling/make-up te gaan en je wilt daarbij nog een proefsessie, betaal je hier extra voor. Dat is 50% van het door jouw gekozen arrangement.

 

Annuleringsvoorwaarden bruiden

Bij annuleren van een boeking na bevestiging via e-mail of een ander communicatiemiddel, tot drie maanden voor de bruiloft, wordt 25% van het tarief in rekening gebracht. Wordt de boeking binnen drie maanden voor de trouwdatum geannuleerd, wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht. Annuleer je de boeking een maand van tevoren, wordt er 75% van het tarief in rekening gebracht. Annuleer je de boeking twee weken van tevoren wordt 100% van het tarief in rekening gebracht.

 

Annuleren na proefsessie: Annuleer je de boeking binnen een week nadat jouw proefsessie is geweest, dan betaal je 50% van het door jouw gekozen arrangement. Mocht de annulering later zijn dan een week na de proefsessie, gelden de voorwaarden zoals hierboven beschreven.

 

Als je binnen een maand geen bevestiging hebt gegeven op de offerte of mijn mail, vervalt de aanvraag en de offerte. Mocht je toch gebruik willen maken van mijn diensten, kan je een nieuwe offerte aanvragen. Jouw datum staat bij mij vast, als je via de mail of een ander communicatiemiddel hebt bevestigd dat ik jouw bruidsstyling verzorg.

 

Haarstyling en/of make-up voor een feestelijke gelegenheid

Als je je haar en make-up voor een feestelijke gelegenheid door mij wilt laten verzorgen en je maakt je niet bij de bruid klaar, vindt het plaats in mijn salon. Als nog twee anderen hun haar en make-up door mij willen laten verzorgen, kan ik op locatie komen. Voor het kapsel wordt maximaal 40 minuten gerekend en voor make-up 30 minuten. Mocht het kapsel of de make-up meer tijd in beslag nemen, wordt er een toeslag van €15,00 per kwartier in rekening gebracht.

 

Reiskosten

Op de trouwdag of een andere gelegenheid (min. drie klanten) worden reiskosten van €0,40 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten in rekening gebracht. Reiskosten worden vanuit Beilen berekend. Is de reisafstand langer dan 30 minuten naar jouw locatie, reken ik voor elk half uur €25,00 toeslag. Dit geldt ook voor de terugreis.

 

Toeslag vroeg starten

Bij werkzaamheden die vóór 04:45 starten, geldt een toeslag van:

€100,00 euro

Bij werkzaamheden die vóór 05:15 starten, geldt een toeslag van:

€85,00 euro

Bij werkzaamheden die vóór 05:45 starten, geldt een toeslag van:

€70,00 euro

Bij werkzaamheden die vóór 06:15 starten, geldt een toeslag van:

€55,00 euro

Bij werkzaamheden die vóór 06:45 starten, geldt een toeslag van:

€40,00 euro

Bij werkzaamheden die vóór 07:15 starten, geldt een toeslag van:

€25,00 euro

 

* Ik start niet eerder dan 04:30 met bruidsstyling.

* Wachttijd: Mocht ik pas na de first look met het haar en make-up van daggasten aan de slag kunnen, reken ik wachttijd €15,00 per kwartier.