Bruidsstyling

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom bij

Mooi bij Amarense!

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn werk, je bent van harte welkom!

Wat kan ik je bieden? Je kan bij mij terecht voor bruidsmake-up en haarstyling tot verschillende bruidsarrangementen waarin je één of twee bruidsgasten in terug kunt vinden.

Ik ben gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidshaarstyling en kan je tevens adviseren in wat er allemaal mogelijk is, passend bij jouw bruiloft. Daarom is het voor mij van belang dat wanneer je mij wilt boeken, ik goed luister naar hoe jouw droomdag eruit komt te zien en wat voor gevoel je daar bij hebt. Ook is het voor mij belangrijk hoe jouw jurk eruit komt te zien, zodat ik goed in kaart kan brengen hoe jouw haar en make-up eruit kan zien wanneer we jouw proefsessie inplannen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer ik jouw aanvraag ontvang, plan ik een bel afspraak in om telefonisch kennis met elkaar te maken en jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wanneer je mij definitief boekt, plannen we een proefsessie in. Deze proefsessie plan ik meestal 2 tot 4 weken voor de huwelijksdag in. Vaak vraag ik naar afbeeldingen die je me kunt toe sturen waarin jij aangeeft wat je mooi vindt en/of inspireert. Zo kan ik met je meedenken en voorbereiden. Tijdens de proefsessie bekijken we wat er mogelijk is met jouw haar. Zo nodig maak ik je bruidskapsel met extra vulling tot de gewenste volume. Wil je liever een klassiek, nonchalant bruidskapsel of eventueel met een vlechtwerk erin, ook dat is mogelijk.

Uiteraard ben je bij lastminute boekingen ook van harte welkom! Dan bekijken wij of we nog een proefsessie in kunnen plannen.