Haarstyling

Haarstyling

Een goed gestyled kapsel heeft alles te maken met een goede houdbaarheid en een kapsel wat bij jou past. Belangrijk voor mij is ook dat ik goed naar jouw wensen luister en dan kijk wat de mogelijkheden zijn. Ik adviseer mijn klanten dan ook vaak om inspiratie op te doen door middel van afbeeldingen. Samen kijken we dan wat het beste bij jou past.

 

Thumbnail

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruidskapsel

Zorgeloos genieten van jouw mooi gestylde haar, gedurende de hele dag. Dat is waar ik naar streef. Ik zorg ervoor dat jouw opgestoken haar houdbaarheid heeft, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Zo nodig maak ik gebruik van clip-in extension en/of extra vulling om het gewenste kapsel te bereiken. Wil je liever een nonchalant kapsel wat niet te strak zit of misschien wel krullen, ook dat is geen probleem voor mij! Materialen zoals haarlak, speldjes en vulling zit bij de prijs inbegrepen. Mocht de lengte het niet toelaten of gebruik je liever geen clip-in extension, dan adviseer ik je om inspiratie op te doen door middel van afbeeldingen passend bij de lengte van jouw haar.

 

Familie en Gasten

Natuurlijk ben ik er ook voor jouw naaste familie en bruidsmeisje(s). Zelfs wanneer je bruidsgast bent ben je bij mij van harte welkom.