Haarstyling

Haarstyling

Een perfect gestyled kapsel heeft alles te maken met een goede houdbaarheid en een kapsel wat bij jou past. Belangrijk voor mij is ook dat ik goed naar jouw wensen luister en kijk wat de mogelijkheden zijn. Samen kijken we dan wat het beste bij jou past.

 

 

 

 

Bruids-haarstyling

Zorgeloos genieten van jouw mooi gestylde haar, gedurende de hele dag. Dat is waar ik naar streef. Ik zorg ervoor dat jouw opgestoken haar houdbaarheid heeft, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Een goede voorbereiding van het haar kost daarom ook echt wat tijd. Zo nodig maak ik gebruik van extra vulling om het gewenste kapsel te bereiken. Wil je liever een nonchalant kapsel wat niet te strak zit of misschien wel krullen, ook dat is geen probleem voor mij! Materialen zoals haarlak, speldjes en vulling zit bij de prijs inbegrepen. Mocht de lengte het niet toelaten of gebruik je liever geen clip-in extension, dan adviseer ik je om inspiratie op te doen door middel van afbeeldingen passend bij de lengte van jouw haar.

 

 

 

 

Haarsieraad door Bloom my hair

Bloemen in je haar? Jazeker kan dat! hoe leuk is het om de sfeer of het thema van jullie bruiloft terug te laten komen in jouw bruidskapsel. Denk bijvb. aan blijvende bloemen zoals prachtige droogbloemen evt. in combinatie met eucalyptus. Zelfs dit alles met elkaar gecombineerd geeft een sfeervol en prachtig geheel. Dit kan door middel van een krans zoals bij een Bohemien bruiloft, of een halve kransen, diadeem of een gecentreerde eyecatcher in het haar.

Amarense maakt dit alles graag voor jou precies op maat. Zelfs eventueel met een bijpassende droogbloem-armband behoort ook tot de mogelijkheden.

Of het nou verfijnd of uitgesproken mag zijn? Samen bekijken we welke kleur samenstelling en design het beste past bij jou en jullie bruiloft. 

 

 

 

Familie en Gasten

Uiteraard ben ik er ook voor jouw naaste familie en bruidsmeisje(s). Zelfs wanneer je bruidsgast bent ben je bij mij van harte welkom.